Motorer

Mercury

Hus1_mod

Mercury

Sedan starten har Mercurys utom­bordare över­träffat både bransch­standarder och konsument­ernas för­väntningar i fråga om prestanda, bränsle­ekonomi och håll­barhet. Det är en tradition som fort­sätter än i dag. Med över 70 års engagemang, passion och innovativ teknik investerade i utvecklingen av båt­motorer, har Mercury åtagit sig att för­bättra båt­livet för alla..

Evinrude

Hus1_mod

Evinrude

I 100 år har Evinrude levererat utombords­­motorer till nöjda kunder världen över.

Med en Evinrudes E-TEC behöver Du inte kompro­missa; Det är fullt möjligt att nyttja högt vrid­moment, rapp acceleration och hög topp­fart paketerat i en tuff design, samtidigt som motorn är skonsam mot naturen. Förutom att Evinrude E-TEC släpper ut minimalt med miljö­skadliga ämnen så har den låg vikt och låg bränsle­förbrukning. Tack vare 3 års service­intervaller (eller 300 timmar) och automatiskt vinter­konserverings­program, blir service­kostnaderna minimala.

Evinrude E-TEC levereras i ett fler­tal ut­föranden från 25 till 300 hk.

Tohatsu

Hus1_mod

Tohatsu

Tohatsu är en av de ledande till­verkarna av utombords­motorer. Varu­märket står för energi­effektiva och robusta motorer, med hög prestanda och drifts­säkerhet. Deras motorer är pålitliga, något som har gjort dem till en av de mest ansedda och största till­verkarna. När andra tillverkare fokuserar på att bygga motorer med allt fler häst­krafter, fokuserar Tohatsu på att bygga drift­säkra motorer. Med hjälp av grundliga ­tester av varje motor, har de markerat skillnaden mellan sig och konkurr­enterna samt säker­ställt att den kvalitet och teknologi man har är den bästa i hela branschen. Både deras två- och fyrtakts­motorer baserar sig på teknologi som ger optimal prestanda.